Golfpriser, pokaler, statyetter och medaljer, Prishuset har de som krävs för en lyckad prisutdelning!

Golf är en mycket gammal och anrik idrott med rötterna i Skottland och England. Redan för flera hundra år sedan började man med detta fascinerande spel och allt fler klubbar bildades runt om i Skottland, England, Wales och på Irland.

Tidigt lärde man sig uppskatta eleganta och exklusiva pokaler, bägare, fat och skålar, oftast tillverkade i rent Sterling silver.  För dig som åker till de Brittiska öarna för att spela golf vill vi på Prishuset uppmuntra er att ta en närmare titt på de gamla klubbarnas mycket imponerande prisskåp.

Prishuset representerar i Sverige sedan många år tillbaka den ledande brittiska tillverkaren av exklusiva, handtillverkade golfpriser och pokaler i såväl sterling silver som försilvrade pokaler, drivna ur kopparplåtar;  SWATKINS, bildat i slutet av 1800-talet. Klicka gärna på länken nedan och se videon om SWATKINS och hur de än idag tillverkar pokalerna hantverksmässigt enligt urgamla traditioner.


Det betyder att du som kund hos Prishuset kan välja bland golfpriser i alla storlekar och prisklasser! Vi har golfpokaler, golfmedaljer och golfstatyetter. Allt från gängets egen "Ryder-Cup-Pokal" till försilvrade pokaler i världsklass! 

För våra svenska golfklubbar är Prishuset en självklar leverantör av klubbtävlingarnas prisbord.

Prishuset kommer inom kort även erbjuda klubbarna specialtillverkade KM-tavlor, HIO-tavlor och Sponsor-tavlor, allt efter klubbens önskemål och förutsättningar. Ta kontakt med Tom Wiel tom@prishuset.se, så bokar vi ett möte för att diskutera just era behov och förutsättningar.

Redan idag har vi en hel del att erbjuda i fråga om KM- och HIO-tavlor.

Att vi graverar i egen gravyrverkstad innebär också att vi kan ta ansvar för all gravyr ni behöver hjälp med för era  KM- och HIO-tavlor.

Vi spar era gravyrmallar och kan enkelt och snabbt serva er med rätt gravyr, år efter år.
Gravyren till årets KM- och HIO-skyltar är bara ett e-mail bort!