Om Prishuset Wiel AB

Tom hos Swatkins

Välkommen till Svenska Idrottspriser Prishuset Wiel AB!

Vi som arbetar på Prishuset är:

Tom Wiel -
offerter företag, föreningar,inköp, försäljning, affärsutveckling och produktion

Jonas Forsman - ansvarig försäljning, produktion

Sami Mhir - försäljning, produktion, adm.webshop/hemsida

Emil Björkman - produktion

Kerstin Wiel - försäljning, produktion

Vera Wiel-Berggren - bokföring, administrationPrishuset etablerades 1981 och vi tog över verksamheten 2003. Efter drygt 6 år i Sundbyberg flyttade vi i januari 2011 till nya större lokaler i Täby/Hägernäs/Propellervägen 12 och i januari 2012 öppnade vi en City-filial - Hantverkargatan 79 vid Fridhemsplan/korsningen St Eriksgatan och Hantverkargatan.

Verksamheterna växer och och med detta även lokalerna i Täby Hägernäs som löpande anpassas till våra behov.

Glädjande är att också att webshopen "Getpersonal.se", med sonen Carl-Johan Wiel som ansvarig,  vår presentshop på nätet, växer i flera andra länder, bl.a. våra nordiska grannländer. Snabba leveranser med hög kvalitet på gravyr och produkt kännetecknar verkamheten.

Sedan 2016 drivs "Getpersonal.se" i bolaget Narrow Road AB.

Prishusets kunder uppskattar att vi, förutom att ha ett bra utbud av idrottspriser, kan erbjuda exklusiva priser och hederspriser, ge personlig service. 

Prishuset samarbetar med producenter och grossister i såväl Sverige som i övriga världen och representerar exklusiva Swatkins i Sverige.

Vår uppgift på Prishuset och på presentshopen Getpersonal.se, är att du som kund och din förening, ditt lag eller ditt företag, skall bli mycket nöjda med oss som din leverantör av idrottspriser, hederspriser, presentartiklar och gravyr!

Du alltid är välkommen att ringa oss på 08-765 25 37 (Täby)
08-17 86 86 (City)

Hälsar Tom Wiel