Champagnesabel Stockholm

Champagnesabel Stockholm. Behöver du köpa en champagnesabel? Välkommen in i någon av våra butiker för att titta närmare på våra modeller av champagnesablar. Vi har två butiker i Stockholm, en på Hantverkargatan 79 på Kungsholmen, och en på Propellervägen 12 i Täby. För öppettider, se kontakt & öppettider.

Vårt lager av sabreringssablar i butiken på Kungsholmen varierar, så om det är en specifik sabreringssabel du vill ha så ring och dubbelkolla att denna finns på plats innan du kommer in (08-17 86 86). Alla sablar finns vanligtvis i lager i Täby.

Vi kan även gravera din champagnesabel vid behov. Det blir en unik och personlig present som gör saberandet ännu roligare!

Om du vill beställa en champagnesabel som vi skickar till dig så görs detta enklast via vår presentshop www.getpersonal.se, tryck här!

På getpersonal.se kan du testa olika gravyrtexter, typsnitt och texstorlekar och får se hur gravyren kommer att se ut innan du beställer. Det går naturligtvis också bra att beställa utan gravyr.


Modeller

Champagnesabel Fox Sciabola del Sommelier
Pris utan gravyr 2099 kr
Pris med gravyr 2399 krChampagnesabel Fox Sciabola del Sommelier Bronze
Pris utan gravyr 2099 kr
Pris med gravyr 2399 krChampagnesabel Laguiole La Roque
Pris utan gravyr 590 kr
Pris med gravyr 890 kr