Pokaler

Stort sortiment av både enkla och exklusiva pokaler

Sedan starten 1981 har Prishuset levererat pokaler och troféer i olika storlekar och prisklasser till olika sport- förening- och företagsarrangemang. Vi har allt, från pokaler i budgetmodeller i plast till exklusiva silverpokaler i äkta 925 sterlingsilver.

Njut av genuint hantverk

Prishuset samarbetar med den engelska pokaltillverkaren Swatkins med hantverkstraditioner från slutet av 1800-talet. Swatkins levererar eleganta pokaler till mästerskap över hela världen med stor yrkesstolthet. Intressanta filmer på Swatkins pokaltillverkning finns under produktkategorier. Njut av genuint hantverk!

Vi levererar även kvalitetspokaler från en av Italiens ledande pokaltillverkare, Manzin & Fratelli. Italienarna är duktiga på design och hantverk och detta märks tydligt på deras fantastiska pokaler.

Pokaler med gravering

Gravyren förstärker pokalens eleganta intryck och ska harmonisera med pokalens utseende. Vi väljer gravyrteknik efter produkt för bästa möjliga resultat. På de exklusiva pokalerna från Swatkins och Manzin & Fratelli graverar vi ofta direkt i pokalskålen, vilket ytterligare förhöjer värdet av produkten.


Butiker och egen gravyrverkstad med personlig service och snabba leveranser

Välkommen till våra butiker på Kungsholmen i Stockholm och i Täby Hägernäs. Här kan du köpa pokaler och se exempel på olika gravyrtekniker. Vi gör allt för att leverera enligt dina önskemål och är det bråttom med din beställning hjälper vi dig omgående. I vår anläggning i Täby finns vår gravyrverkstad med både diamantgravyr- och lasergravyrmaskiner som garanterar snabba leveranser över hela landet. Vi har många pokaler i lager.

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper gärna till! kontakta oss så hjälper vi dig!


Vanliga frågor

Hur stora pokaler finns det?
Finns det pokaler till alla sporter?
Kan man få egen gravyr på pokalen?