Medaljer

Ett stort sortiment av neutrala, präglade och specialtillverkade medaljer

Prishusets neutrala medaljer kan förses med ett standardmotiv, en färdig idrottsjetong, eller med ett eget motiv som vi lasergraverar på en folie. Jetongen eller folien fästs på medaljens framsida. Text, med till exempel namn och år, kan graveras på baksidan av medaljen som då förses med en standarjetong. Texten läggs i en båge över och under motivet på laserfolien. Bifoga en svartvit högupplöst bild i jpg-format.


Präglade medaljer finns med olika idrottsmotiv. Önskar du gravyr ordnar vi det i vår gravyrverkstad i Täby. Vi diamantgraverar din text på medaljens baksida.
Vi specialtillverkar även medaljer efter önskemål. Mejla Tom om önskad storlek i diameter, antal (minst 100 stycken) och valör (guld, silver eller brons). Vi behöver en vektoriserad eps-fil på originalet. Ingår det text i motivet måste texten vara skapad som banor, alltså vara en del av bilden.

Personlig service och snabba leveranser

Vi har neutrala medaljer, präglade medaljer med olika idrottsmotiv och specialtillverkade medaljer med kund-egna motiv. Leveranstiden för standardmedaljer med gravyr är normalt 3-5 dagar. För specialtillverkade medaljer är leveranstiden ca 4 veckor efter godkänt fabriksart-work. Här hittar du även korta och långa medaljband samt medaljetuier.

Kontakta Prishuset om du har frågor om medaljer och gravyr!